Incompany trainingen licht en geluid

speciaal afgestemd op de behoefte van de deelnemers.

Een Incompany training is een leuke en heel efficiënte manier om samen ingewikkelde apparatuur te leren bedienen en te zorgen voor een beter resultaat. Vaak weten deelnemers wel aardig waar de knoppen voor dienen. Maar hoe je nu een mooi beeld maakt met licht of een goed klinkend geheel met geluid, dat is vaak moeilijker. 

In het werken met licht en geluid is het belangrijk hierover te communiceren, bijvoorbeeld  met bandleden, spelers of regisseur,  Hoe doe je dit? Welke situaties komen we tegen en hoe zorgen we ervoor dat de productie zo goed mogelijk tot zijn recht komt?

Op vele podia, zowel van scholen als  culturele instellingen, is er flink geïnvesteerd in licht en geluid. Maar deze investering komt pas echt tot zijn recht met de bijbehorende training. 

Neem contact op met Frans Ockeloen om de mogelijkheden te bespreken. 

Doel

Afhankelijk van wat je wilt. Wij gaan samen in gesprek en maken een cursus op maat. 

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor technici in theaters, scholen en facilitaire bedrijven. 

Kosten

De cursusprijs is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van de cursus.

Waar

De cursus vindt incompany plaats of op een locatie naar keuze. Dus geef maar aan waar we moeten zijn dan komen wij hier naartoe.

Tijden en data

In overleg.

10 + 15 =

Hoofddocenten

Frans is een van de pioniers in de geluidstechniek in Nederland. Hij mixte zijn eerste bandje op 23 april 1977 (al 40 jaar geluidstechnicus) en begon het IAB in 1993. Hij gaf de eerste cursus specifiek voor live geluidstechnici in Nederland onder de naam ‘sound reinforcement’.

Frans Ockeloen

Directeur IAB, docent geluid, Instituut voor Audio en Belichtingstechniek

Mark Tober is sinds 2004 als freelancer werkzaam in de lichttechniek. Op dit moment werkt hij al ruim tien jaar als docent en is nog steeds werkzaam bij diverse bands en onder andere TivoliVredenburg. Co-auteur 'Lichttechniek - de basis', docent lichttechniek IAB.

In TivoliVredenburg is hij ook betrokken geweest bij ontwerp en uitvoering van het DMX over IP-netwerk.

Mark Tober

Auteur 'Lichttechniek de basis', Docent lichttechniek IAB