Lichttechniek

Wij geven les op elk niveau
Bezoek het IAB

Lichttechniek opleidingen van het IAB

De lichttechniek opleidingen van het Instituut voor Audio- en Belichtingstechniek staan bekend om de hoge kwaliteit en de praktische lesmethode. Je kunt een beetje proeven met een 3 daagse workshop als spelen met licht. Echt het vak leren met een van onze avondcursussen licht. Of helemaal voor een alles in één opleiding gaan met podium en evenemententechniek. Nergens wordt er praktischer les gegeven dan bij het IAB. We hebben een zeer goede naam in het werkveld. Het IAB staat voor kwaliteit, professionaliteit en veel contacturen.

Podium en Evenemententechniek

Eenjarige dagopleiding
Podium en Evenemententechniek is een volledige allround opleiding waarin alle elementen terugkomen die een technicus nodig heeft. Geluid-, licht- en podiumtechniek. Het is ook mogelijk om de opleiding in delen te volgen. Dan leer je licht- en podiumtechniek.

Spelen met Licht

Workshop3 dagen
Spelen met licht is een korte workshop van drie dagen waarmee je kennis maakt met licht als technicus. Uniek aan deze workshop is dat je les krijgt van een echte professional. Hier leer je op een praktische en leuke manier een mooi beeld maken. Je werkt samen in een gezellige groep van maximaal 6 personen.

Licht – Niveau 1 – Lichttechniek – opleiding lichttechniek

– Avondcursus – 12 lessen – Je leert hier alles wat je als belichter nodig zult hebben. Het IAB staat bekend in de sector om de hoge kwaliteit van onze licht opleidingen. Wil jij lichttechnicus worden en in de evenementensector werken voor theaterproducties, concerten en festivals? Dan begint de reis hier.

Licht – Niveau 2 – Lichtontwerp

– Avondcursus – 13 lessen –
Dit is de cursus voor de lichttechnicus die zich verder wilt ontwikkelen. Je leert hier hoe ver je kunt gaan met lichtontwerp. Hier ga je een lichtplan maken op het hoogste niveau. Hier gaan we voor kennis op het hoogste niveau.

Krijg ik korting als ik me gelijk voor beide avondcursussen inschrijf?
Dit is mogelijk. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid cursisten die zich al hebben ingeschreven. Heb je interesse? Neem dan contact op met Janneke van Haastrecht (0649943870).

Mark Tober is sinds 2004 als freelancer werkzaam in de lichttechniek. Op dit moment werkt hij al ruim tien jaar als docent en is nog steeds werkzaam bij diverse bands en onder andere TivoliVredenburg. Co-auteur 'Lichttechniek - de basis', docent lichttechniek IAB.

In TivoliVredenburg is hij ook betrokken geweest bij ontwerp en uitvoering van het DMX over IP-netwerk.

Mark Tober

Auteur 'Lichttechniek de basis', Docent lichttechniek IAB

Persoonlijk gesprek voor Lichttechniek

8 + 6 =