De beste momenten om ons te bezoeken

25 jaar

Toonaangevend in theatertechniek

Op elk podium

Wel een technicus met een IAB diploma

Professionals

Altijd les van echte professionals uit het vak

8,7

Beoordelingscijfers van onze ex-studenten!

Bezoek het IAB

Heb jij altijd al willen werken als licht- en/of geluidstechnicus? Het IAB heeft verschillende momenten waar jij bij ons kunt komen kijken om een goede ervaring te krijgen. Daarnaast kun je ons ook zien op de studiebeurs. Alleen de momenten die voor het aankomend studiejaar (2019/2020) gelden staan op deze pagina.

Studiekeuzebeurs Midden Nederland

Op 22 en 23 november 2019 staan wij weer op de studiekeuzebeurs midden Nederland. Ben je geïnteresseerd in geluid, licht of podiumtechniek? KOM LANGS! We beloven je een overtuigend gesprek met docenten, leerlingen en het IAB team. Het IAB is al jaren een begrip in het vak en onze alumnis lopen op elk podium in Nederland rond. Er staat zelfs een kleine geluid en licht opstelling klaar als voorproefje. 

Open dag IAB

Bezoek ons op 1 februari 2020! Tijdens onze open dag krijg je een kijkje achter de schermen en kun je onze unieke lesmethode met je eigen ogen zien en horen. Daarnaast is er tijd voor al je vragen en krijg je een duidelijk beeld hoe je een professional gaat worden.

Persoonlijk gesprek

Heb jij nog vragen? Kom langs voor persoonlijk gesprek. Je krijgt dan een rondleiding door het gebouw en we laten je zien met welke apparatuur je aan de slag gaat en waarom.

Aanmelden persoonlijk gesprek

5 + 1 =

IAB: Instituut voor Audio en Belichtingstechniek