De beste momenten om ons te bezoeken

25 jaar

Toonaangevend in theatertechniek

Op elk podium

Wel een technicus met een IAB diploma

Professionals

Altijd les van echte professionals uit het vak

8,7

Beoordelingscijfers van onze ex-studenten!

Bezoek het IAB

Heb jij altijd al willen werken als licht- en/of geluidstechnicus? Het IAB organiseert dit jaar een aantal perfecte momenten om daar achter te komen.

De CUE

De CUE is de vakbeurs voor de podiumkunsten en evenemententechniek. Ben jij al werkzaam in het werkveld en ga jij naar deze beurs? Bezoek dan onze stand nummer 132! En speciaal omdat we binnenkort 25 jaar bestaan hebben we een geschenk voor al onze ex-cursisten. De CUE is van 15 t/m 17 januari in Ahoy Rotterdam.

Open dag

Kom naar onze open dag op 27 januari. We beantwoorden al je vragen en laten je zien waarom het IAB speciaal is. Ervaar zelf hoe het is om achter een geluidstafel of lichttafel te zitten. Er zijn meerdere docenten en studenten aanwezig.

De open dag duurt van 10:30 – 14:00.
De eerste ronde begint om 11:00.
De tweede ronde begint om 13:00.

Wat kun je doen op een open dag?

Tijdens de open dag kun je doorlopend terecht voor:

 • persoonlijk gesprek met studenten en docenten
 • rondleiding op de vestiging
 • financieel adviesgesprek
 • ervaren van onze studiemethode
 • vragen over toelating
 • aanmelden voor een opleiding
 • Waarom een open dag bezoeken?

  De open dag is erg geschikt om de sfeer op het IAB te proeven. Ook kun je terecht bij onze studenten, docenten en stafmedewerkers voor allerlei vragen.

  Het programma
 • Welkom en voorstellen van docenten en studenten
 • Voorlichting voor podium en evenemententechniek
 • Tijd voor een drankje en een hapje
 • Eventueel voorlichting van een andere opleiding
 • Wat kan ik doen na een open dag?

  Heb je na het bezoeken van de open dag een goede indruk van het IAB en wil je je verder oriënteren? Dan nodigen we je graag uit om een dagje mee te lopen of om naar een experience avond te komen. Op een meeloopdag loop je mee met een student van IAB, hij of zij neemt je mee naar de lessen, je maakt kennis met docenten en studenten en je kunt de sfeer proeven op de opleiding. Bij een experience avond volg je een avond waar je ervaart hoe het is om licht en geluidtechnicus te zijn.

  12 + 1 =

  Theaterproject

  Net zoals bij het bandproject zie je hier iedereen in actie tijdens het theaterproject. De sfeer is iets rustiger. Het gaat bij het theaterproject meer om de context toevoegen waardoor het verhaal tot leven komt. We hebben maar een beperkt aantal plaatsen, dus laat ons weten of je komt! Het theaterproject loopt van 6 t/m 15 februari.

  7 + 13 =

  Experience avonden

  De experience avond is een soort open dag alleen hebben we lichttafels en mengtafels voor je klaar gezet. Je mag dan zelf met de apparatuur spelen en kunt je mix met elkaar vergelijken.

  De experience avond

  Tot 12 man kunnen op een experience avond geluid en licht komen doen. Laat ons weten of je komt. Deze experience staan in de planning voor 16 mei. De avond duurt van 19:00 tot 22:00

  Experience avonden

  Datum:

  13 + 5 =