De beste momenten om ons te bezoeken

25 jaar

Toonaangevend in theatertechniek

Op elk podium

Wel een technicus met een IAB diploma

Professionals

Altijd les van echte professionals uit het vak

8,7

Beoordelingscijfers van onze ex-studenten!

Bezoek het IAB

Heb jij altijd al willen werken als licht- en/of geluidstechnicus? Het IAB heeft verschillende momenten waar jij bij ons kunt komen kijken om een goede ervaring te krijgen. Daarnaast kun je ons ook zien op de studiebeurs. Alleen de momenten die voor het aankomend studiejaar (2018/2019) gelden staan op deze pagina.

De Studiekeuzebeurs Midden

Op 23 en 24 november 2018 staat het IAB weer op de studiekeuzebeurs!
Wil jij meer weten over het IAB en onze opleidingen? Kom dan gezellig langs voor een kopje koffie en een kleine show van onze apparatuur. Je kunt daar praten met Frans (directeur, hoofddocent geluidstechniek) Janneke (directeur, financiën) alumni en studenten.

Open avond: De Experience avonden

De experience avond is een soort open avond alleen hebben we lichttafels en mengtafels voor je klaar gezet. Je mag dan zelf met de apparatuur spelen en je kunt ieders mix met elkaar vergelijken.

De experience avond

Tot 12 man kunnen op een experience avond geluid en licht komen doen. Laat ons weten of je komt. Deze experience staan in de planning voor april 2019. De avond duurt van 19:00 tot 22:00

Persoonlijk gesprek

Heb jij nog vragen? Kom langs voor persoonlijk gesprek. Je krijgt dan een rondleiding door het gebouw en we laten je zien met welke apparatuur je aan de slag gaat en waarom.

Aanmelden persoonlijk gesprek

9 + 13 =

IAB: Instituut voor Audio en Belichtingstechniek