De beste momenten om ons te bezoeken

25 jaar

Toonaangevend in theatertechniek

Op elk podium

Wel een technicus met een IAB diploma

Professionals

Altijd les van echte professionals uit het vak

8,7

Beoordelingscijfers van onze ex-studenten!

Bezoek het IAB

Heb jij altijd al willen werken als licht- en/of geluidstechnicus? Het IAB heeft verschillende momenten waar jij bij ons kunt komen kijken om een goede ervaring te krijgen. Daarnaast kun je ons ook zien op de studiebeurs. Alleen de momenten die voor het aankomend studiejaar (2018/2019) gelden staan op deze pagina.

De open dag

Op 26 januari 2019 organiseren we de open dag op het IAB. De open dag duurt van 13:30 tot 16:30.
Het wordt een gezellige dag met een rondleiding door het pand. Je krijgt te zien hoe het jaar eruit ziet en ervaart onze unieke lesmethode. Mis niet deze kans om met de apparatuur te spelen en gezellig te praten met onze docenten en leerlingen. Er staat koffie, thee en frisdrank voor jullie klaar.

Aanmelden open dag

9 + 7 =

Meeloopdagen

Wil jij zien hoe wij het bij het IAB doen? Mis dan niet de meeloopdagen tijdens het bandproject. We beginnen overdag met de opbouw en genieten in de avond van de live band op het IAB. Rond 18.00 komt de band binnen en rond 22.00 is het afgelopen.

Meelopen met het bandproject

14 + 3 =

Open avond: De Experience avonden

De experience avond is een soort open avond alleen hebben we lichttafels en mengtafels voor je klaar gezet. Je mag dan zelf met de apparatuur spelen en je kunt ieders mix met elkaar vergelijken.

De experience avond

Tot 12 man kunnen op een experience avond geluid en licht komen doen. Laat ons weten of je komt. Deze experience staan in de planning voor april 2019. De avond duurt van 19:00 tot 22:00

Persoonlijk gesprek

Heb jij nog vragen? Kom langs voor persoonlijk gesprek. Je krijgt dan een rondleiding door het gebouw en we laten je zien met welke apparatuur je aan de slag gaat en waarom.

Aanmelden persoonlijk gesprek

13 + 11 =

IAB: Instituut voor Audio en Belichtingstechniek